Om Huntway

JAKTBUTIKEN HUNTWAY

En modern och personlig jaktbutik i Stockholm och på webben.

När Huntway startades fanns en tydlig ambition - vi ville inspirera till en hållbar livsstil. Jakten som livsstil och hobby har funnits i århundraden och är mer aktuell än någonsin. Jaktintresset i Sverige och världen ökar och nya grupper börjar jaga. Även om branschen anses vara traditionell så ser vi hur den moderna jägaren utvecklas med samtiden.

Jaktkläder var förr i tiden rena funktionsplagg. Men i takt med att jägarkåren förändras och nya typer av jägare tillkommer, med nya och till viss del högre krav, så förändras efterfrågan.

SNYGGT & HÖG TEKNISK STANDARD

Huntway har jaktkläder för den moderna och medvetna jägaren. Vi arbetar ständigt med vårt utbud och har ett unikt utbud av jaktkläder som både är snygga och har hög teknisk standard. Huntway säljer jaktkläder från både svenska och internationella leverantörer och vi letar ständigt efter nya spännande varumärken.

BUTIK

Utöver webbshoppen så har vi även en fysisk jaktbutik i Stockholm, närmare bestämt Sollentuna, som har varierande öppettider samt håller öppet efter överenskommelse. Är du intresserad av att besöka oss bokar du tid genom att maila på anette@huntway.com. Läs mer om butiken här >>

Vi håller en nära och personlig kontakt med våra kunder för att kunna utvecklas tillsammans. Följ oss på de sociala medierna Facebook, Twitter, Instagram eller YouTube under namnet @huntwayse. Vi ses & hörs! 

Välkommen!