Returer och byten

I våra leveranser finns en förtryckt retursedel bifogad, denna är för att underlätta för dig som kund, dock kommer Huntway dra av 50 kr som ersättning för returfrakten (denna avgift drar vi av det belopp som kommer returneras till dig via det betalsätt som du valt). 

Kom ihåg att bifoga en retursedel när du vill byta/skicka tillbaka en vara: klicka här>>>

1) Lägg varan i originalförpackningen och / eller sedan i en plastpåse.
2) Stäng påsen, sätt på returetiketten och lämna paketet till ett DHL-ombud.
3) När vi har tagit emot produkten kommer vi att återbetala dig.

OBS! Om VI har skickat fel produkt till er och ni behöver skicka tillbaka varan - kontakta alltid oss först så vi kan skicka en adresslapp. Om ni inte gör det kan vi inte ersätta er för returen fullt ut.

ÅNGERRÄTT

Enligt 'Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler' har man 2 veckor på sig att ångra sitt köp och denna tidsfrist börjar gälla dagen efter du har mottagit din vara. Vill du utöva ångerrätten ska du skicka ett tydligt meddelande till info@huntway.se om ditt beslut att frånträda avtalet. För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

JAG VILL GÖRA ETT ÅTERKÖP, HUR GÖR JAG?

Se till att alla returnerade varor är i originalförpackning, med alla lappar, tags och i nyskick. Detta är ett krav vid returer. Sedan behöver du bara fylla i retursedeln, lägga den och produkten/produkterna i en förpackning.

När vi hanterar din retur så kommer vi att göra en återbetalning eller kreditera din faktura, beroende på hur du ursprungligen har gjort betalningen. Du kommer att få en bekräftelse per mail när vi mottagit din retur. Återbetalning av mottagen och godkänd retur sker inom 14 dagar.

Önskar du byta till annan produkt ber vi dig att välja återbetalning och att lägga en ny order på önskad produkt.

 

JAG VILL GÖRA EN REKLAMATION, HUR GÖR JAG OCH VILKA GARANTIER HAR JAG?

Finns det möjlighet att ta en bild på varan du vill reklamera, och på så sätt visa oss problemet så underlättar detta hanteringen av ditt ärende. Skicka bilden i ett mail till info@huntway.se samt skriv vad det är som hänt och hur du har använt produkten/produkterna. När vi får informationen så kommer vår personal att kontakta dig för vidare information. Produkterna du vill reklamera ska vara rentvättade och fria från hundhår, lera och dylikt.

JAG HAR SKICKAT TILLBAKA EN VARA OCH VILL VETA STATUS, HUR GÖR JAG?

Din retur hanteras så snart vi har mottagit den och i turordning som den har kommit in. Du kommer att få en bekräftelse per mail när vi hanterat den.

BEHÖVER JAG BETALA EN FAKTURA OM JAG SKA GÖRA ETT ÅTERKÖP?

Skickar du din retur till oss inom några dagar från det att du har mottagit den så behöver du inte betala din faktura, utan vi kommer att justera/annullera den när vi hanterar din retur. Har du behållit delar av din order så kommer du få en uppdaterad faktura på mail på de produkter du valt att behålla.